Салат із лисичками і пармезаном - Image

Салат із лисичками і пармезаном

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей салат можна приготувати тільки в грибний сезон або можна використовувати для нього мариновані гриби. У приготуванні салату з лисичок головне - правильно обробити гриби. Секрет приготування свіжих лисичок – в їх попередньому відмочкванні. Їх замочують на 1-2 години, але не у воді, а в коров'ячому молоці. В результаті грибочки виходять ніжними і приємними на смак. Салат з лисичок дуже корисний, оскільки гриби містять вітаміни А, В, РР, та речовини, що мають властивості природних антибіотиків. Вживання лисичок відновлює пошкоджені клітини підшлункової залози і сприяє знищенню ракових клітин.

Продукти для рецепту

Лисички Полісянка 500г
389.00

Лисички Полісянка 500г

500 г

Інгредієнти

Лисички Полісянка 500г

200 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 г.

Кунжут

10 г.

Сир Dziugas Пармезан 40%

20 г.

Соус соєвий Chong 1л

10 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Обсмажити лисички на оливковій олії 5 хв.

02

Листя салату крупно порвати, заправити оливковою олією.

03

Додати соєвий соус, сіль, перемішати. Приправити кунжутом і шматочками сиру.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв