
Салат з куркою, перцем і морквою
Салат готується дуже просто, продукти самі звичайні. У підсумку виходить швидко, дешево і ситно. Салат виходить легким, за рахунок овочів соковитим, і в той же час ситним, так як до складу входить обсмажена курка. Філе курки можна готувати і в мультиварці. Режим вибирають «підсмажування» або «випічка», час приготування становить 15 хвилин. Болгарський перець повинен бути великим, м'ясистим, краще червоного, оранжевого або жовтого кольору. Салат можна подавати в холодному або гарячому вигляді. Підходить такий салат, як до святкового столу, так і для звичайного обіду або вечері.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
100 г.
Морква
100 г.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
100 г.
Часник
1 зубчик
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Чебрець (тим'ян), шт
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву натерти на крупній тертці, перець нарізати тонкими скибочками, філе курки - кубиками.
02
У сковороді розігріти олію, обсмажити куряче філе протягом 4 хвилини з обох сторін.
03
Змішати курку з овочами, додати часник, пропущений через прес. Заправити салат сметаною, посолити за смаком і додати чебрець.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів