
Салат з капустою, яблуком і родзинками
Легкий у приготуванні, корисний, вітамінний салат. Інгредієнти, що входять до складу цього салату, наділені безліччю корисних властивостей. Немає необхідності говорити про те, наскільки корисна червонокачанна капуста, а тим більше в поєднанні з яблуками та морквою. Неперетравлювана клітковина, грубі волокна капусти в поєднанні з пектином яблук здатні очистити кишечник від токсинів, м'яко вивести з організму отруйні шлаки. Крім того інгредієнти салату є багатим джерелом вітамінів і мікроелементів. Блюдо заправляється олією, що сподобається тим, хто хоче відпочити від салатів з майонезом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста червонокачанна
200 г.
Родзинки
150 г.
Морква
150 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
200 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Нашаткувати капусту соломкою.
02
Моркву натерти на крупній тертці.
03
У яблука видалити серцевину, нарізати кубиками.
04
Змішати всі інгредієнти. Заправити салат олією.
05
Зверху салат можна прикрасити гарбузовим насінням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів