Салат з квасолею, яловичиною і сухариками - Image

Салат з квасолею, яловичиною і сухариками

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Салат з яловичини, квасолі і сухариків має хороші смакові якості і дуже ситний. Готується салат нескладно і швидко, особливо, якщо використовувати консервовану квасолю. Замість консервованої квасолі також можна використати відварену. Краще вибрати червону. Щоб сухарики в салаті залишалися хрусткими, їх додають в салат перед подачею на стіл. Варіантів на тему цього салату безліч. Яловичину можна замінити куркою, індичкою або шинкою. Багато господинь за смаком додають гриби, кукурудзу або сир. Цей салат чудово підійде і для святкового частування, і для домашнього обіду.

Продукти для рецепту

Квасоля Helcom червона 425г
79.70

Квасоля Helcom червона 425г

425 мл

Інгредієнти

Квасоля Helcom червона 425г

300 г.

Яловичина піджарка

400 г.

Огірки солені

200 г.

Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г

150 г.

Часник

3 зубчики

Сіль Єгипет

за смаком

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

за смаком

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Етапи приготування

01

Філе яловичини відварити на середньому вогні до готовності.

02

Коли м'ясо буде готове, його остудити і нарізати кубиками.

03

Огірки промити й нарізати соломкою.

04

Налити трохи олії в миску і видавити в нього часник через прес.

05

Батон нарізати кубиками, а потім обсмажити його на сковороді на олії з часником до золотистого кольору.

06

З квасолі злити рідину. Потім змішати м'ясо, квасолю, огірки. Салат посолити за смаком і перемішати.

07

Перед подачею в салат додати сухарики і заправити його майонезом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв