Салат із молодого шпинату і грибів - Image

Салат із молодого шпинату і грибів

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей смачний і корисний салат гармонійно поєднує в собі бекон, гриби і шпинат. Шпинат містить велику кількість клітковини, білка, калію, заліза. Він допомагає підтримувати нормальну вагу і втрачати зайву, зміцнює зуби, нервову систему, а сік шпинату - в цілому імунітет. У їжу краще вживати свіже переросле листя через присутність в старому листі великої кількості щавлевої кислоти, яка шкідлива при деяких захворюваннях. Замість печериць можна використовувати лісові гриби або гливи. Шпинат завдяки своєму нейтральному смаку чудово поєднується практично з будь-якими продуктами і хороший в самих різних поєднаннях.

Продукти для рецепту

Бекон охолоджений
224.89 - 299.00

Бекон охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Бекон охолоджений

3 скибочки

Часник

2 зубчики

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Оцет Mengazzoli винний червоний 1л

2 ст. л.

Гірчиця Deroni Діжонська 200г

2 ч. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

2 ч. л.

Чебрець Metro Chef подрібнений 60г

2 ч. л.

Шпинат пучок 100г

100 г.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

200 г.

Горіхи Кедрові лущені

50 г.

Етапи приготування

01

Бекон нарізати великими квадратами, часник - тонкими пластинами. Шпинат і гриби порізати середніми шматочками.

02

Обсмажити бекон, гриби і часник в сковороді до злегка золотистого відтінку. Вийняти і викласти на паперовий рушник.

03

Для заправки злегка збити разом олію, оцет, гірчицю, цукор і чебрець.

04

Викласти шпинат і гриби у велику миску, посипати горішками, полити заправкою і злегка перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв