
Салат з сиром і гранатом
Любителі сиру по достоїнству оцінять цей чудовий, легкий і свіжий салат, адже в ньому два абсолютно різних сорти: грецький сир фета, що має злегка солонуватий смак і рихлу структуру, і будь-який твердий сир (в цьому випадку кожен вибирає свій улюблений сорт). Сирну комбінацію чудово доповнюють дорогоцінні зернятка граната, зелений шпинат (можете використовувати як свіжий, так і заморожений), а також смажені кедрові горішки, які виділяючи ароматне масло, насичують салат пікантним смаком хвойного лісу. У підсумку Вас очікує незабутній смак, неповторний аромат і ефектний вигляд цього новоспеченого салатику, який прикрасить будь-яке святкове застілля, а гості залишаться в захваті, не сумнівайтеся.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
160 г.
Гранат еліт
300 г.
Сир Сиророб Фета 55%
160 г.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
60 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками. Сир нарізати соломкою або кубиками.
02
Фету розкришити. Змішати всі інгредієнти, заправити оливковою олією і акуратно перемішати. Розкласти салат по порційних тарілках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів