Салат по-польськи - Image

Салат по-польськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Можливо цей салат дійсно придумали поляки, а можливо якось по-іншому сталося, що цей рецепт отримав таку назву. У всякому разі, якщо вірний перший варіант, то поляки мають відмінний смак. Рецепт цього салату не схожий ні на один з відомих. І вже в цьому його особливість (враховуючи, що рецептів безліч, а інгредієнтів - цифра злічена). По-друге, ж такий салат можна робити як до домашньої вечері, так і до святкового столу теж, оскільки виглядає він дуже цікаво, заправляється не звичайним майонезом, а смачним гоструватим соусом, що робить страву ще смачнішою. Тому поспішіть його зробити - ви не пошкодуєте ні на мить.

Інгредієнти

Помідор

500 г.

Огірок солоний

200 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Огірок свіжий

200 г.

Яйце

2 шт.

Цукор

5 г.

Олія

50 мл.

Кріп

10 г.

Сіль

за смаком

Кінза свіжа (зелень)

за смаком

Гірчиця

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку круто зварити яйця та нарізати кубиками. Потім подрібнити ріпчасту цибулю.

02

Далі нарізати кубиками помідори та огірки. З'єднати всі овочі та перемішати.

03

Приготувати соус. Для цього збити олію з гірчицею, додати сіль, цукор, посічену зелень кропу та кінзи. Додати до суміші овочів варені яйця. Заправити салат соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат по-польськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua