
Салат із кальмарів з картоплею та морквою
Цей салат ви можете робити як з особливої нагоди, так і зовсім без приводу. Адже головний інгредієнт - кальмари - з будь-якої страви зроблять шедевр. Їх особливий смак зробить салат м'яким і вишуканим. Ця страва відразу передасть настрій, з яким ви її робили, всім гостям. Не дивлячись на те, що майже всі інгредієнти досить прості, в цей же час всі разом вони створюють цікаву композицію у вигляді салату з кальмарів із картоплею та морквою. А якщо ви ще й прикрасите його оригінально і незвично, тоді ця страва стане центральною фігурою на вашому столі. Навіть зі звичайнісіньких інгредієнтів виходять смачні салати, якщо додати туди певну "родзинку" і своє бажання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
500 г.
Горошок зелений Хуторок консервований 410г
100 г.
Огірки солоні
300 г.
Картопля фасована
330 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
70 г.
Морква
220 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Кальмари опустити на 10 секунд в окріп, потім у холодну воду. Очистити від плівки і варити близько 2-2,5 хвилин. Картоплю і моркву відварити до готовності. Потім злити воду, овочі охолодити, очистити і нарізати кубиками.
02
Із зеленого горошку злити воду. Огірки нарізати кубиками. Кальмари нарізати півкільцями або кубиками. Всі інгредієнти змішати, додати за смаком сіль і перець, майонез і акуратно перемішати. Перед подачею бажано трохи охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів