Салат з тріски - Image

Салат з тріски

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вашій увазі оригінальна ідея простого з приготування і доступного за інгредієнтами, але дуже смачного і поживного салатику, який не тільки урізноманітнить Ваше звичне меню, але і стане гідною прикрасою святкового столу. За рахунок того, що він викладається шарами, страва виглядає дуже ефектно і яскраво. Головним інгредієнтом служить популярна за радянських часів і улюблена донині консервована печінка тріски. Не дивлячись на те, що цей рибний делікатес – сам по собі досить ситний і самодостатній, пропонований салатик приємно здивує Вас легким і делікатний смаком. А все завдяки додаванню свіжих овочів, ніжного сиру і яєць, які «розбавляють» жирність печінки і надають легкість.

Інгредієнти

Печінка тріски

250 г

Яйця

4 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Сир твердий

180 г

Майонез

30 г

Морква

80 г

Етапи приготування

01

Печінку тріски дістати з банки і розім'яти виделкою. Яйця відварити в круту, потім охолодити і нарізати кубиками або шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

02

Моркву відварити і нарізати дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. Сир також натерти на крупній тертці. Викласти інгредієнти шарами, змащуючи кожен майонезом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з тріски – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua