
Рулети з сьомгою в лаваші
Багатьом до душі з'їсти скибочку свіжого хрусткого лаваша замість надокучливого хліба. Ми ж пропонуємо створити з цього борошняного виробу (а саме з дріжджового або тонкого вірменського лаваша) справжній кулінарний шедевр, та такий, що пальчики оближеш як смачно. Рулетики з сьомгою в лаваші Ви зможете приготувати всього за п'ять хвилин і після охолодження подати цю оригінальну закуску до святкового столу або на сімейний обід. Незрівнянне поєднання ніжного вершкового сиру і скибочки копченої сьомги в ароматному лаваші воістину чарівно. Не обійтися і без пучка свіжої зелені і лимонного соку: вони роблять смак рулетиків завершеним і гармонійним. Сьомгу можете замінити будь-якою делікатесною рибою на Ваш смак.
Інгредієнти
Сьомга
200 г
Сир вершковий
250 г
Кріп
50 г
Цибуля зелена
50 г
Лимон
50 г
Лаваш вірменський
400 г
Етапи приготування
01
Зелень помити, просушити і подрібнити. З лимона вичавити кілька ложок соку. У мисці змішати сир, зелень і лимонний сік.
02
Сьомгу нарізати тонкими пластинками. На лист лаваша тонким шаром нанести сирну масу, а потім викласти пластинки сьомги. Загорнути лаваш рулетом і нарізати на порційні шматочки. Перед подачею трохи охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів