Рис із куркою і в'яленими помідорами - Image

Рис із куркою і в'яленими помідорами

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рис з куркою і в'яленими помідорами може сьогодні стояти у вас на столі в якості вечері або обіду. Така повноцінна страва наситить ваш організм всіма необхідними мікроелементами і білками, які містяться в ній. До речі, рис - це найзначніша і важлива злакова культура у світі. Його походження і історія невідомі, але відомо, що довгий час рис був основною їжею для більш ніж половини жителів земної кулі. Можливо, він виник від дикої трави, що росте у підніжжя Східних Гімалаїв і в околицях Ірраваді і Меконгу. До речі, в Індії рис займає чверть всіх посівних площ. У південній та східній Індії рис - це основа щоденного раціону людей.

Продукти для рецепту

Рис Casa Rinaldi Карнаролі середньозернистий 1кг
358.80

Рис Casa Rinaldi Карнаролі середньозернистий 1кг

1 кг

Інгредієнти

Рис Casa Rinaldi Карнаролі середньозернистий 1кг

600 г.

Помідори Kuhne в'ялені 340г

350 г.

Перець Каппа солодкий

280 г.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл.

Куряче філе Алан варено-копчене

350 г.

Соус Potts' Тайський червоний карі з калганом, тайським базиліком і листям лайма 330г

за смаком

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Цукіні

1 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за маком

Часник

2 зубчики

Етапи приготування

01

Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками. Цукіні також нарізати дрібними кубиками.

02

Куряче філе відварити, остудити і порізати на середні шматочки.

03

Солодкий перець акуратно підсмажити над духовкою, поки не лопне і не потемніє шкурка, потім його обернути фольгою на 4 хвилини.

04

У глибокій сковороді розігріти оливкову олію. Висипати в неї порізану цибулю і кубики цукіні і обсмажити 3-4 хвилини.

05

Додати добре промитий і просушений рис і гарненько перемішати.

06

До в'ялених помідорів додати кілька зубчиків часнику, потертих на дрібну терку і перетерти їх в пасту.

07

У сковороду додати пасту з помідорів і зверху викласти перець, нарізаний на смужки.

08

Все це залити курячим бульйоном і готувати приблизно 10-15 хвилин.

09

Потім додати нарізане філе. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати відстоятися 5 хвилин.

10

Готову страву посипати нарізаними листями базиліка і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв