Розсольник із квасолею - Image

Розсольник із квасолею

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі легку, просте у приготуванні, поживну і смачну, дуже ароматну першу страву, яка посяде гідне місце у вашому домашньому меню. До того ж надзвичайно корисну, і головне... без м'яса. Замість м'яса використовуємо бульйон з квасолі, білки якої за своїм хімічним і біологічним складом і поживністю дуже близькі до білків тваринного походження. Квасоля містить багато органічних кислот, вітамінів групи В, РР, Е , фолієвої кислоти. При термічній обробці в ній зберігаються всі корисні поживні речовини. Спробуйте приготувати наш розсольник - подаруйте своїм близьким турботу і любов!

Продукти для рецепту

Квасоля червона Верес 200г
44.60 - 55.30

Квасоля червона Верес 200г

200 г

Інгредієнти

Квасоля червона Верес 200г

50 г.

Огірки солоні

2 шт.

Картопля фасована

3 шт.

Масло ГХІ Mc Day 470г

1 ст.л.

Сметана ХМЗ 20%

4 ст.л.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

1 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Морква

1 шт.

Корінь петрушки

5 г.

Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г

5 г.

Лист лавровий

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Перець Мрія чорний горошком 20г

за смаком

Кріп Auchan пучок 50г

за смаком

Етапи приготування

01

Квасолю помити, замочити на 6 годин. Після, воду злити, всипати в каструлю, залити свіжою холодною водою, варити до готовності, рідину злити в окрему миску.

02

Моркву і коріння петрушки та селери помити, нарізати тонкими шматочками. Цибулю нарізати тонкою соломкою. На сковороді обсмажити овочі на вершковому маслі, до м'якості.

03

Солоні огірки очистити від шкірки, розрізати вздовж, витягнути насіння, нарізати соломкою. Покласти огірки в маленьку каструлю, відварити в невеликій кількості води, рідину злити. Картоплю помити, почистити, нарізати брусками.

04

У рідину з квасолі влити воду, з розрахунком об'єму на весь суп. Поставити на вогонь, довести до кипіння, додати картоплю, варити до напівготовності картоплі. Додати огірки, обсмажені овочі і варити 15 хвилин.

05

За 5 хвилин до кінця приготування, всипати квасолю, влити кип'ячений огірковий розсіл, посолити за смаком і додати спеції.

06

Наприкінці, зняти з плити і додати яєчний жовток розтертий з невеликою кількістю сметани, при подачі додати сметану і посипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв