
Кесаділья з ананасом та куркою
Кесаділья - це мексиканський «фастфуд», а нашою мовою, просто мексиканський гарячий бутерброд. Відомо, що класичного рецепту кесадільї не існує, так як варіантів приготування страви неймовірно багато, але при її приготуванні краще брати свіжий ананас. Консервований дуже солодкий, він більше підходить для десертів, а от для м'яса в ананасі дуже важлива саме пікантність-гостринка. За неї і люблять мексиканці свіжий ананас з куркою. Приготування цієї апетитної закуски в мексиканському стилі не відніме у вас занадто багато часу, не більше 45 хвилин.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тортілья Dijo мультизернова 250г
8 шт.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
400 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г
100 г.
Соус Heinz Барбекю 220мл
за смаком
Етапи приготування
01
Шматочки ананаса обсмажити на маленькому вогні на сковороді з вершковим маслом.
02
Куряче філе тонко нарізати, посолити і поперчити за смаком. Обсмажити на сковороді на вершковому маслі з обох сторін.
03
Після того, як куряче філе обсмажене, його остудити і дрібно порізати.
04
Сковороду нагріти на середній температурі і обсмажити коржі з двох сторін. На 4 коржі викласти трохи тертого сиру, курку і шматочки ананаса. Зверху змастити ще соусом барбекю. Закрити другим коржем. Покласти кесадільї на сковороду і нагріти поки сир не розплавиться. Нарізати готові кесадільї.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів