
Гарбуз із м'ясом і помідорами
Гарбуз, як харчовий продукт давно вживається в їжу. Його запікають з овочами, додають у десерти. Гарбуз також включають в якості інгредієнта в різні страви з м'яса. Ось і сьогодні ми вам пропонуємо приготувати гарбуз із м'ясом і помідорами. Гарбуз - це надзвичайно корисний продукт. При зовсім невисокій калорійності вітамінів та поживних речовин у ньому стільки, що він прекрасно підходить для дієтичного харчування. Гарбуз багатий вітамінами, які допоможуть впоратися з втомою, дратівливістю і безсонням, позбавлять від прищів, зроблять волосся пишним, а нігті міцними. Гарбуз також корисний при залізодефіцитній анемії, бо містить комплекс мінеральних речовин, що беруть участь у кровотворенні.
Інгредієнти
М'ясо
1 кг.
Гарбуз (середній)
1 шт.
Рис
150 г.
Цибуля
100 г.
Вершкове масло
за смаком
Помідори
3 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Сметана
за смаком
Зелень
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати дрібними шматочками, залити водою, щоб м'ясо було злегка вкрите. Тушкувати на слабкому вогні до готовності.
02
Рис відварити до напівготовності. Дрібно нарізати цибулю і пасерувати в олії. Гарбуз очистити і нарізати тонкими скибочками.
03
Готове м'ясо змішати з рисом і цибулею, поперчити і посолити за смаком.
04
У глибоку сковороду, змащену маслом, покласти шар гарбуза, потім м'ясо з рисом, знову шар гарбуза, зверху розкласти кружальцями помідори по всій поверхні, влити трохи окропу і тушкувати в духовці під кришкою до готовності гарбуза.
05
При подачі на стіл прикрасити кожну порцію свіжою зеленню і сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів