
Гарбузові млинці з корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
400 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
170 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Спеція Кориця мелена
5 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г
Пудра цукрова Auchan 200г
за смаком
Ванілін Pripravka 2г
3 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл
Етапи приготування
01
Трохи збити міксером (на низькій швидкості) або вінчиком молоко, яйця, борошно, цукор. Додати туди корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач і довести до однорідної маси. Гарбуз помити, видалити тверду шкірку.
02
М'якоть гарбуза натерти на дрібній тертці, додати в тісто й усе разом подрібнити в блендері до стану ніжного пюре. На сковорідці розігріти олію. Викладати оладки столовою ложкою на сковорідку і смажити по хвилині з кожного боку до золотистого кольору.
03
Готові оладки посипати цукровою пудрою. Подавати гарячими. Можна подавати разом з медом, сиропом або сметаною (за бажанням).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів