
Гарбузові млинці з корицею
Інгредієнти
Гарбуз
400 г
Яйце куряче
2 шт.
Борошно пшеничне
170 г
Молоко
100 мл
Кориця мелена
5 г
Розпушувач
3 г
Перець чорний
за смаком
Сіль
за смаком
Цукор
50 г
Пудра цукрова
за смаком
Ванілін
3 г
Рослинна олія
20 мл
Етапи приготування
01
Трохи збити міксером (на низькій швидкості) або вінчиком молоко, яйця, борошно, цукор. Додати туди корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач і довести до однорідної маси. Гарбуз помити, видалити тверду шкірку.
02
М'якоть гарбуза натерти на дрібній тертці, додати в тісто й усе разом подрібнити в блендері до стану ніжного пюре. На сковорідці розігріти олію. Викладати оладки столовою ложкою на сковорідку і смажити по хвилині з кожного боку до золотистого кольору.
03
Готові оладки посипати цукровою пудрою. Подавати гарячими. Можна подавати разом з медом, сиропом або сметаною (за бажанням).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів