Пряна форель з огірком - Image

Пряна форель з огірком

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Страви з форелі по праву вважаються одними з найпопулярніших. Вони прекрасно доповнюють звичайне повсякденне меню і вдало прикрашають будь-яке святкове. Ніжне і смачне м'ясо форелі давно заслужило популярність у кухнях різних народів світу. Приготувати форель можна найрізноманітнішими способами. Багато господинь віддають перевагу смаженню риби, як запропоновано і в даному рецепті. Спочатку шматочки риби маринують в суміші з йогурту і пряних трав, а потім швидко обсмажують в олії до золотистої скоринки. Подають форель на стіл гарячою з гарніром з огірків.

Продукти для рецепту

Філе форелі Норвезьке охолоджене
950.00

Філе форелі Норвезьке охолоджене

за 1 кг

Інгредієнти

Філе форелі Норвезьке охолоджене

800 г.

Йогурт Фанні 2,2% 750г

100 мл.

Часник

2 шт.

Імбир

40 г.

Спеція Кумін мелений

1 ч. л.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

50 мл.

Перець каєнський Now Foods 500мг 100 капсул

0,2 ч. л.

Оцет рисовий Akura 200мл

2 ст. л.

Огірки солені

2 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

100 мл.

Кінза 70г

0,5 пучка

Етапи приготування

01

Кінзу подрібнити, імбир очистити і дрібно нарізати. Половину подрібненого імбиру змішати з кінзою в мисці, додати в миску йогурт, кумин і каєнський перець.

02

Рибу покласти в маринад в мисці. Необхідно маринувати рибу одну ніч.

03

Огірки нарізати соломкою, змішати огірки з імбиром, який залишився, додати в цю суміш оцет і кінзу. Додати перець за смаком.

04

Витягнути рибу з маринаду, розігріти сковороду-гриль, змастити олією, викласти рибу на сковороду, обсмажити з обох сторін протягом 6 хвилин.

05

При подачі викласти рибу з гарніром з огірків.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв