Картопля з розмарином - Image

Картопля з розмарином

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Маючи під рукою картоплю і розмарин і, звичайно, ж масло можна приготувати ситну і корисну страву - картоплю з розмарином. Страва виходить досить смачною і насиченою. Але це її не єдина перевага. По-друге страва є дуже економічною, так як для її приготування не потрібно купувати дорогі заморські продукти, але смак виходить дуже цікавим, завдяки наявності розмарину. По-третє, - це корисна страва, так як запікається в духовці і підходить для тих, хто дотримується дієти. По-четверте, страву можна споживати в піст. Крім того, розмарин, що міститься у складі страви благотворно впливає на імунітет і має тонізуючу, антидепресивну, антиоксидантну властивості. Тому радимо приготувати цю страву.

Інгредієнти

Картопля

400 г.

Масло вершкове

30 г.

Олія оливкова

50 мл.

Розмарин

30 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками (або скибочками) приблизно 2х2 см. Розігріти сковороду з оливковою олією, додати туди ж вершкове масло і обсмажити картопляні кубики до золотистої скоринки. Додати до картоплі сіль і спеції.

02

Духовку розігріти до 160 градусів. Поставити в духовку картоплю, розкладену на деко і запікати близько 30 хвилин. Подавати картоплю гарячою з салатом, овочами, рибою або м'ясом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Картопля з розмарином – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua