Картопляні кульки із розмарином та часником - Image

Картопляні кульки із розмарином та часником

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Здавалося б, що картопля - це звичайнісінький овоч, з якого готують прості і складні страви. Він настільки вже влився у наш раціон, що ми не уявляємо собі наші обіди та вечері без картоплі. Щоб якось внести різноманітність і приготувати незвичайне зі звичайного, ми пропонуємо вам рецепт картопляних кульок, запечених у духовці. Завдяки своїй незвичайній формі, ця страва відразу приверне до себе увагу ваших гостей, та й усіх, хто зібрався за столом. Адже таку страву можна подавати навіть на святковий стіл - вона виглядає дуже незвичайно. І ви переконаєтеся у цьому, зробивши ці кульки і спробувавши їх м'який та насичений смак.

Інгредієнти

Картопля

500 г.

Яйце куряче

1 шт.

Часник

2 зуб.

Розмарин

за смаком

Фундук

60 г.

Сухарі панірувальні

50 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити із картоплі пюре. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Додати в пюре часник, розмарин і яйце. Дати картопляній масі трохи охолонути.

02

Духовку розігріти до 180°C градусів. Фундук підсмажити, якщо він сирий і разом із сухарями подрібнити в блендері до однорідної суміші.Із картопляної маси зліпити невеликі кульки і обваляти їх в паніровці. Поставити в духовку і випікати близько 20-30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Картопляні кульки із розмарином та часником – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua