Свинина, запечена з грибами в тісті - Image

Свинина, запечена з грибами в тісті

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Дуже ніжне м'ясо, яке тане в роті. Спробувавши його одного разу, захочеться повторити це багато-багато разів. А все завдяки грибам, м'якому листковому тісту. Вони роблять м'ясо соковитим і приємним на смак. Можете сміливо експериментувати з приправами - вони тільки додають бажання з'їсти шматочок такого м'ясного рулетика. Перед подачею не забудьте порізати рулет, розкласти красиво на тарілку і прикрасити зеленню - вона додасть більше апетиту і прикрасить цю чудову страву. Ваші гості будуть просити ще добавки!

Продукти для рецепту

Вирізка свиняча
339.90 - 399.90

Вирізка свиняча

за 1 кг

Інгредієнти

Вирізка свиняча

1кг

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

500г

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1шт

Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г

450г

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Прянощі Любисток для глінтвейну 10г

за смаком

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

4 ст.л

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

для змащування

Етапи приготування

01

Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії, додати сіль і перець. Охолодити.

02

Листкове тісто розморозити і розкачати. Рівномірно розподілити грибну суміш на поверхні тіста.

03

М'ясо намастити рослинною олією, додати спецій та солі.

04

Загорнути свинину. Змастити тісто молоком і викласти на деко, застелене папером для випічки.

05

Випікати в розігрітій до 180°C градусів духовці приблизно годину. Подавати страву гарячою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв