Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю - Image

Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Свинина - звичний для нас продукт. Але незвичайні способи приготування, наприклад, поєднання з фруктами, дозволяють відкривати нові грані її смаку. Сьогодні пропонуємо зробити це разом з Іллею Сьоміним, шеф-кухарем ресторану Tin Tin. Керуючись рецептом шефа і підказками, які знайдете у відео за посиланням, ви легко приготуєте у себе вдома ресторанну страву - свинячу вирізку з беконом під яблучною глазур'ю. Починаємо!

Продукти для рецепту

Вирізка свиняча
339.90 - 399.90

Вирізка свиняча

за 1 кг

Інгредієнти

Вирізка свиняча

650г

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

340г

Сік яблучний Наш Сік 200мл

300г

Повидло Віліс Яблучне 500г

75г

Бекон охолоджений

400г

Сироп кленовий Naturata 250мл

75г

Гірчиця ТОРЧИН® Діжонська 500г

40г

Часник

80г

Шавлія в горщику

15г

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

14г

Сіль Єгипет

Етапи приготування

01

Натріть м'ясо сумішшю з оливкової олії, часнику, шавлії і солі.

02

На харчову плівку викладіть 8 відрізів кулінарної нитки, на них - слайси бекону, зверху шматочки яблука, а потім підготовлену вирізку. Згорніть рулет і зав'яжіть нитки.

03

Приготуйте глазур: закип'ятіть сік і уваріть його, доки об'єм не зменшиться вдвічі. Додайте повидло, проваріть. Зніміть з вогню, додайте гірчицю і кленовий сироп.

04

Запікайте вирізку 30 хвилин за температури 150 градусів, полийте частиною глазурі і запікайте ще 15 хвилин, періодично підливаючи глазур.

05

Готовий рулет з вирізки подавайте, порізавши на шматочки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua