Свинина на грилі - Image

Свинина на грилі

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

М'ясо на грилі однозначно корисніше, ніж просто смажене. Воно не просочується маслом, як під час смаження. А також м'ясо на грилі зберігає набагато більше корисних речовин, ніж просто на сковорідці. Тому представляємо вам рецепт свинини в гірчиці на грилі. Зауважимо, що свинину можна замінити будь-яким іншим м'ясом, наприклад, куркою, якщо ви любите більш пісне м'ясо. Гірчиця ж надає йому особливого смаку. Подавати його можна з якимось гарніром, овочами або салатом. Чудовий рецепт м'яса, яке можна приготувати на сімейному пікніку!

Інгредієнти

Свинна вирізка

500 г

Сіль

1 ч. л.

Гірчиця

2 ст. л.

Перець чорний мелений

0,5 ч. л.

Етапи приготування

01

Розігріти гриль.

02

Зробити в вирізці проріз гострим ножем (не прорізайте наскрізь).Розкрити вирізку, як книгу.

03

Змастити вирізку з обох сторін гірчицею. Посипати з обох сторін сіллю і перцем.

04

Смажити на грилі по 5 хвилин з кожного боку.

05

Викласти вирізку на тарілку, накрити фольгою і дати постояти 5-10 хвилин.

06

Розрізати і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Свинина на грилі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua