Свинина, запечена в гірчично-пивній заливці - Image

Свинина, запечена в гірчично-пивній заливці

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Свиняча шийка - це дуже ніжне м'ясо, навіть, можна сказати, делікатесне. Приготована ​​свиняча шийка в кінцевому підсумку виходить зовсім не жирна, м'яка і дуже соковита. Тому з свинячої шийки готують буженину і всіма гаряче улюблені шашлики. Але ми сьогодні будемо готувати свинину, запечену в гірчично-пивній заливці. А для цього нам потрібна буде свіжа свиняча шийка, і ми її будемо маринувати в гірчично-пивному соусі. Маринад зробить нашу свинину ще м'якшою і соковитішою. Гірчиця приємно наситить м'ясо і воно буде пахнути неперевершеним ароматом. Смак м'яса виходить божественним. Таке м'ясо - відмінне частування для святкового столу. Ви і ваші гості будете насолоджуватися смаком і запахом м'яска. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Свиняча шийка

700 г.

Часник

4 зуб.

Сухарі панірувальні

2 ст. л.

Солодка мелена паприка

1 ч. л.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Зіра суха

1 ч. л.

Гірчиця

3 ст. л.

Світле пиво

50 мл.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно приготувати маринад. Для цього потрібно пиво, перець, гірчицю, масло, часник і зіру ретельно змішати. Потім свинячу шийку замочити в маринаді і залишити на кілька годин.

02

У форму для запікання покласти м'ясо на фольгу. І туди ж налити залишки маринаду. Загорнути м'ясо у фольгу. Запікати приблизно 1,5 години при 180ᵒC.

03

Після чого відкрити фольгу і посипати м'ясо панірувальними сухарями і паприкою. Дати скоринці схопитися на поверхні м'яса протягом 15 хвилин, при цьому всю іншу частину потрібно тушкувати в соусі.

04

Перед подачею нарізати впоперек волокон і подавати з тушкованими або свіжими овочами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Свинина, запечена в гірчично-пивній заливці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua