
Помідори, фаршировані телятиною
Страви з начинкою урізноманітнюють буденний стіл і прикрашають святковий. Набір продуктів обмежений лише фантазією і сміливістю у виборі поєднань. Помідори, фаршировані телятиною, надзвичайно смачні. Ця страва підійде і для хворих ожирінням і цукровим діабетом. Телятину можна попередньо відварити. Помідори потрібно брати великі і стиглі. Перед подачею до столу помідори поливають соусом і посипають рубаною зеленню. Фаршировані помідори злегка нагадують більш звичні для нас фарширований перець і голубці, але зовсім не поступаються їм за своїми смаковими якостями і зовнішнім виглядом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
150 г.
Телятина для стейків
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
10 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
15 г.
Кріп 70г
5 г.
Перець зелений
10 г.
Сметана ХМЗ 20%
20 г.
Оцет Анрі винний 6% 0,85л
5 г.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці 2 сирих жовтки, олію і оцет, перемішати, додати сметану. Відварити 4 яйця, білки подрібнити. Перець з цибулею дрібно нарізати.
02
Обсмажити телятину на сковороді в олії, остудити, нарізати на дрібні шматочки. Змішати м'ясо з білками, додати перець, цибулю і половину соусу із жовтків. Перемішати.
03
З помідорів зрізати верхівку, витягнути м'якоть, подрібнити, додати до м'ясної суміші, якою після, заповнити помідори всередині. Залити помідори соусом, що залишився. Випікати в духовці 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів