Помідори, фаршировані телятиною - Image

Помідори, фаршировані телятиною

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Страви з начинкою урізноманітнюють буденний стіл і прикрашають святковий. Набір продуктів обмежений лише фантазією і сміливістю у виборі поєднань. Помідори, фаршировані телятиною, надзвичайно смачні. Ця страва підійде і для хворих ожирінням і цукровим діабетом. Телятину можна попередньо відварити. Помідори потрібно брати великі і стиглі. Перед подачею до столу помідори поливають соусом і посипають рубаною зеленню. Фаршировані помідори злегка нагадують більш звичні для нас фарширований перець і голубці, але зовсім не поступаються їм за своїми смаковими якостями і зовнішнім виглядом.

Продукти для рецепту

Помідори рожеві фасовка
89.10 - 113.40

Помідори рожеві фасовка

за 1 кг

Інгредієнти

Помідори рожеві фасовка

150 г.

Телятина для стейків

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

5 шт.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

10 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

15 г.

Кріп 70г

5 г.

Перець зелений

10 г.

Сметана ХМЗ 20%

20 г.

Оцет Анрі винний 6% 0,85л

5 г.

Етапи приготування

01

Змішати в мисці 2 сирих жовтки, олію і оцет, перемішати, додати сметану. Відварити 4 яйця, білки подрібнити. Перець з цибулею дрібно нарізати.

02

Обсмажити телятину на сковороді в олії, остудити, нарізати на дрібні шматочки. Змішати м'ясо з білками, додати перець, цибулю і половину соусу із жовтків. Перемішати.

03

З помідорів зрізати верхівку, витягнути м'якоть, подрібнити, додати до м'ясної суміші, якою після, заповнити помідори всередині. Залити помідори соусом, що залишився. Випікати в духовці 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв