
Пивний чилі
«Чилі» - це страва мексиканської та техаської кухні, яке в буквальному розумінні означає «чилі з м'ясом». Основними інгредієнтами цієї страви є м'ясо, перець «чилі» (халапеньйо) і темне пиво. Існує велика кількість варіантів даного рецепта, так як кожен кухар готує чилі на свій лад, експериментуючи зі спеціями. Після того, як чилі готово, зніміть його з вогню, розкладіть по порційних чашам і подавайте з гарніром за смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1,5 кг.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Часник
4 часточки
Перець Fimtad Халапеньо гострий 340г
3 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Кмин Еко римський 15г
1 ст. л.
Орегано Auchan 20г
1 ст. л.
Перець червоний Fine Life чилі мелений 20г
4 ст. л.
Паприка різана червона
1 ст. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1 ст. л.
Пиво Chouffe темне 8% 0,33л
500 мл.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
400 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
4 ст. л.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
425 г.
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
за смаком
Етапи приготування
01
На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити до коричневого кольору яловичину кубиками.
02
Потім обсмажити цибулю, часник і гострий перець халапеньо 3 хв.
03
Перекласти в жаровню, повернути яловичину, додати, кмин, орегано, паприку, чебрець, перемішати. Готувати 3 хв. Додати пиво, перемішати, готувати 1 хв. Додати томати, томатну пасту.
04
Додати солодкий перець, закрити кришкою і тушкувати 2 години.
05
Додати квасолю з банки, промиту під водою і тушкувати ще 1 годину.
06
Подавати зі сметаною і сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів