
Пиріжки з грибами і беконом
Це дуже смачні, з приголомшливим ароматом, просочені беконом пиріжки, які випікають, а не смажать. Для приготування грибної начинки беруть свіжі, сухі або заморожені гриби. Сухі перед приготуванням замочуються, щоб вони стали м'якими, заморожені — розморожуються, вода, що утворилася зливається, свіжі — ретельно очищають і вимивають. Замість лісових грибів можна використовувати печериці, додавши для аромату кілька сушених білих грибів, попередньо замочених на 2 години. Білі гриби з неймовірним ароматом і ніжною текстурою значно змінюють смак грибної начинки з печериць в кращу сторону. Подаються смачні і ароматні пиріжки з грибами і беконом в гарячому вигляді.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
300 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 ст. л.
Зелень мікс 100г
2 ст. л.
Бекон охолоджений
4 шматка
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200ºС.
02
На розігрітій сковороді у вершковому маслі обсмажити гриби, поки вся рідина не випарується. Додати до грибів спеції, влити вершки і бульйон, всипати подрібнену зелень.
03
Розкачати тісто, розділити його на дві частини, викласти на одну обсмажені гриби, зверху скибочки бекону, накрити зверху другим шаром тіста, трохи притиснути. Зверху змастити розтопленим вершковим маслом. Ножем зробити на поверхні легкі смужки вздовж і поперек тіста.
04
Поставити деко в духовку на 20-25 хвилин, до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів