
Пиріг із твердим і кисломолочним сиром
Пиріг із твердим і кисломолочним сиром - нескладна в приготуванні, несолодка випічка з простими і доступними інгредієнтами. Начинка з твердого та кисломолочного сиру і кропу виходить дуже ароматною. Зелень додає свою смакову нотку сирній начинці, робить сирну начинку більш виразною. Кисломолочний сир можна замінити сиром рікота. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, легкий і ситний пиріг, що ідеально підходить як для сніданку з чашкою улюбленого чаю, так і для частування гостей або пікніка.
Інгредієнти
Кисломолочний сир
200 г.
Твердий сир
200 г.
Яйця
4 шт.
Вершкове масло
100 г.
Борошно
250 г.
Розпушувач
1 ч. л.
Часник
3 зубчики
Кріп
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Твердий сир натерти на крупній тертці і змішати його з 2 сирими яйцями і кисломолочним сиром.
02
Додати пропущений через часниковий прес часник і дрібно нарізаний кріп, злегка посолити. Ретельно перемішати.
03
Приготувати тісто. Змішати 2 яйця і розм'якшене вершкове масло.
04
Додати 1 ч. л. солі (без верху), борошно і розпушувач.
05
Замісити тісто.
06
Форму для пирога злегка змастити вершковим маслом. Викласти тісто, формуючи бортики.
07
Начинку викласти на тісто, добре розрівняти.
08
Випікати пиріг в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів