Пиріг «Прага» з морквою - Image

Пиріг «Прага» з морквою

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Торт «Прага» не має ніякого відношення до чеської кухні. Автором даного рецепту є Володимир Гуральник, він же автор декількох десятків тістечок і тортів, у тому числі «Пташине молоко». Даний торт легко можна приготувати в домашніх умовах. «Прага» з морквою надає класичному варіанту торта свою неповторну нотку. Якщо Ви вже раніше пробували торти з морквою, то можете уявити що це. Безумовно, цей торт вас порадує приємним смаком і стане одним із улюблених для домочадців.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

100 г.

Сода

0,5 ч. л.

Олія соняшникова

1 ст. л.

Яйце куряче

1 шт.

Морква

100 г.

Какао-порошок

2 ст. л.

Масло вершкове

1 ст. л.

Цукор

100 г.

Сметана

1 ст. л.

Цукрова пудра

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Моркву натерти на дрібній тертці, змішати в мисці разом з борошном, цукром і яйцем. Додати також в загальну суміш половину какао-порошку, соду, вилити соняшникову олію. Перемішати до однорідної консистенції.

02

Форму для випікання змастити маслом, присипати трохи борошном, викласти тісто у форму. Розігріти духовку до 180°C, випікати протягом 15 хвилин.

03

Для приготування глазурі необхідно змішати в мисці половину какао-порошку, цукрову пудру і попередньо розтоплене вершкове масло, додати також сметану. Поставити суміш на вогонь, варити протягом 10 хвилин, постійно змішуючи.

04

Готовий пиріг залити глазур'ю, остудити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Пиріг «Прага» з морквою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua