Печиво з сулугуні - Image

Печиво з сулугуні

Кількість порцій: 10Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Родзинкою запропонованого печива є копчений сир сулугуні. Цей сир виробляють шляхом підсушування та натурального копчення протягом декількох діб класичного сулугуні. Копчення відбувається до отримання щільної коричневої скоринки. У запропонованому рецепті використовується готове листкове тісто, тому процес приготування випічки дуже спрощується, а час приготування - всього 35 хвилин. Печиво вирізають за допомогою будь-яких формочок. Можна скористатися і ножем. За бажанням печиво перед випіканням можна посипати кунжутом. Деко перед випічкою потрібно злегка зволожити водою. Подають печиво з бульйоном або як закуску до пива.

Інгредієнти

Листкове тісто

500 г.

Яйця

1 шт.

Сулугуні копчений

150 г.

Етапи приготування

01

Розморозити листкове тісто. Сир-косичку розплести і дрібно нарізати. Яйце злегка збити.

02

На лист тіста викласти сир, розрівняти і злегка прикатати. Змастити яйцем. Накрити другим листом і розкачати. Вирізати кружечки.

03

Розігріти духовку до 200°C. Печиво викласти на деко. Запікати до золотистого кольору 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Печиво з сулугуні – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua