
Печиво "Апельсинова ніжність"
Печиво «Апельсинова ніжність» не дарма так називається. Ця випічка здатна завести вас в самий центр цитрусового раю. Смак печива нагадує про промені сонечка, які ніжно бігають по вашому обличчю, забираються у волосся, дарують усмішку, відчуття вічного літа і юності. Особливо добре воно буде радувати вас в холодну погоду, коли за вікном похмуро. Ця випічка дуже м'яка і ніжна, немов цукрова вата, вона тане в роті. Також печиво дарує вашому організму не тільки неземну радість, а й хорошу порцію вітаміну С. Тільки сам ніжний цитрусовий аромат буде вабити вас до тарілки ще і ще. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
2 ст.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
в тісто - 80 г. / в начинку - 150 г.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
щіпка
Апельсин
1 шт.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Вершкове масло або маргарин розтерти з цукром. Потім додати всі інгредієнти (борошно в останню чергу) і замісити тісто.
02
Скачати тісто в кулю і відправити в холодильник на 30 хвилин.
03
У цей час підготувати начинку. Апельсин розрізати на шматочки і витягнути кісточки.
04
Потім збити в блендері разом з цукром і крохмалем.
05
Готове тісто розрізати на 2 рівні частини.
06
Тонко розкачати прямокутники.
07
Зверху викласти начинку. Розрівняти.
08
Тепер тісто звернути в рулет. Покласти швом вниз.
09
Рулет розрізати і викласти печиво на деко, застелений пергаментним папером. Те ж саме робити з другою частиною тіста.
10
Випікати в розігрітій духовці до 180°C градусів 15 хвилин. Дати печиву охолонути і посипати через сито цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів