Запечений паштет із артишоків і пармезану - Image

Запечений паштет із артишоків і пармезану

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Артишоки увійшли в раціон людини ще в античні часи, але, на жаль, у нас цей надзвичайно цікавий і корисний продукт незаслужено обділений увагою споживачів. Свіжі артишоки можна придбати не завжди, а от консервовані артишоки можна знайти в продажу в будь-який час року. Досить щільна м'якоть артишоків добре переносить консервацію. Зазвичай консервовані артишоки використовуються як пікантний і незвичний інгредієнт салатів, а також їх використовують в приготуванні соусів і супів. У цьому рецепті пропонується приготувати запечений паштет із консервованих артишоків і пармезану. Смачно, корисно і незвично!

Продукти для рецепту

Артишоки Santolino четвертинками в олії консервовані пастеризовані 290г
89.99 - 174.00

Артишоки Santolino четвертинками в олії консервовані пастеризовані 290г

290 г

Інгредієнти

Артишоки Santolino четвертинками в олії консервовані пастеризовані 290г

400 г.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

150 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

250 мл.

Спеція Часник сушений мелений

3 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

за смаком

Петрушка 70г

0,5 ст. л.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 180°С.

02

Артишоки висушити на паперовому рушнику, після викласти в миску, розім'яти виделкою.

03

Додати в миску до артишоків майонез, тертий пармезан, часник, посолити і поперчити за смаком, скропити лимонним соком, перемішати.

04

Викласти паштет у форму для випікання, поставити форму в духовку на 15-20 хвилин. Запечений паштет подавати теплим, прикрасивши зверху посіченою петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв