
Печиво з фундуком та шоколадом
Печиво з фундуком та шоколадом - цікавий рецепт випічки з пісочного тіста. Якщо Ви хочете, щоб Ваша пісочна випічка вийшла ніжною і розсипчастою, прислухайтеся до порад досвідчених господинь. Використовувати як інгредієнт пісочного тіста маргарин замість вершкового масла можна, але на маслі тісто вийде ніжніше, а найголовніше: корисніше для здоров'я. Вершкове масло для збивання з цукром має бути розм'якшеним, тому дістаньте його з холодильника заздалегідь. Замість цукрового піску можна використовувати цукрову пудру: вона швидше розчиниться в маслі. При замісі довго м'яти тісто і сильно тиснути не треба, так як воно може вийти занадто щільним, "гумовим", а випічка з нього буде твердою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г.
Фундук
90 г.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ч. л.
Шоколад молочний Milka 90г
115 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 160ºС. Деко застелити харчовим папером. У мисці змішати борошно, сіль і розпушувач. Окремо збити міксером цукор з вершковим маслом, додати в суміш подрібнений фундук і ваніль. Збити ще раз, після додати сюди ж борошняну суміш. Ретельно перемішати.
02
За допомогою ложки сформувати довге печиво, викладаючи відразу на деко. Поставити в духовку на 20 хвилин, випікати до золотистого кольору. Витягнути готове печиво, остудити на деко протягом 5 хвилин, потім перекласти на тарілку, залишити до повного охолодження.
03
Шоколад розтопити на водяній бані. Вмочити один кінець печива в шоколад, потім вмочити й інший кінець. Викласти обережно на велику тарілку, залишити на 1 годину, до повного застигання шоколаду.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів