
Вівсяне печиво без борошна
Ви напевно знаєте про корисні властивості вівсяних пластівців, про цілий ряд найважливіших вітамінів, мікроелементів і амінокислот, що містяться в цьому продукті. Вони роблять вівсяні пластівці незамінним продуктом у раціоні людини. А завдяки наявності в складі легкозасвоюваних білків, вівсяні пластівці по праву вважають дієтичним продуктом. Раціон страв із вівсянки можна зробити різноманітним, і зовсім не потрібно обмежувати себе тільки звичною ранковою вівсяною кашею. Приготуйте вівсяне печиво. Всупереч побоюванням: яким вийде печиво без такого традиційного компонента, як борошно, печиво за цим рецептом виходить смачним і розсипчастим. Тим більше, що без борошна калорійність випічки буде менше.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
250 г.
Пластівці вівсяні
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Ванілін Pripravka 2г
5 г.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
200 г.
Родзинки
100 г.
Мигдаль
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Етапи приготування
01
Вівсяні пластівці просіяти в миску. Розігріти сковороду, покласти в неї половину вершкового масла, розтопити. Обсмажити на сковороді в маслі просіяні вівсяні пластівці.
02
Викласти зі сковороди обсмажену масу в миску, додати сюди ж другу половину вершкового масла, ретельно перемішати.
03
Додати в миску до маси пластівці, які залишилися після просіювання, вбити яйця, додати ванілін. Перемішати. Додати нарізаний чорнослив, родзинки, перемелений мигдаль.
04
Духовку розігріти до 150°C. Форму застелити харчовим папером, змастити його вершковим маслом. Викласти на деко по 1 ст.л. тіста. Поставити деко з печивом в духовку на 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів