Горіховий торт без борошна - Image

Горіховий торт без борошна

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Торт відноситься до тих страв, вік і джерело появи яких точно невідомі. Історики вважають, що перші торти з'явилися приблизно 2000 років тому в Італії, так як слово «торт» в перекладі з італійської означає щось хитромудре і красиво прикрашене. Є також версія, що торти могли з'явитися в Греції. На її території були знайдені фрески з аплікаціями і малюнками пиріжків. Але як би там не було, сьогодні законодавицею моди у світі тортів вважається Франція. Хоча широко відомі в світі і німецькі, і австрійські, і російські торти. Сьогодні представляємо вам прекрасний рецепт торту без борошна. Такий торт відмінно підійде і до чаю, і до кави. Перевагою такого торту є той факт, що крем до нього можна зробити будь-який.

Інгредієнти

Яйця

3 шт.

Фундук (подрібнений)

200 г.

Розпушувач для тіста

1 ч. л.

Цукор

80 г.

Вершкове масло

100 г.

Молоко згущене варене

370 г.

Борошно

20 г.

Етапи приготування

01

Горіхи подрібнити в кавомолці або кухонному комбайні.

02

Горіхи, яйця, цукор, розпушувач змішати.

03

Форму (на 1 літр) змастити маслом і посипати борошном. Викласти масу.

04

Випікати в духовці до готовності 10 - 15 хвилин (або близько 5 хвилин при 900 Вт в мікрохвильовці).

05

Охолодити приблизно 3-5 хвилин.

06

Згущене молоко збити з вершковим маслом.

07

Розрізати корж, змастити згущеним молоком. Торт можна посипати горіхами, цукровою пудрою, прикрасити, збитими вершками і фруктами або полити розтопленим шоколадом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Горіховий торт без борошна – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua