Печиво апельсинове - Image

Печиво апельсинове

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Дуже миле і ніжне печиво, невелике, у формі різних фігурок. Солодощі завжди повинні викликати вироблення ендорфінів в організмі людини. А це, як відомо, гормон щастя. Тому після перекусу чимось солоденьким, обов'язково повинне бути присутнє почуття легкої задоволеності і піднесений настрій. Апельсинове печиво викличе у вас море позитивних емоцій ще до того, як ви його з'їсте. При одному вигляді такого печива ви відразу ж захочете його спробувати, а солодкий апельсиновий аромат буде підживлювати таке бажання ще більше. Пропонуємо вам не чекати, а швидше приступати до приготування печива на радість собі та своїм близьким.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

300 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Яйця

2 шт.

Цукор

80 г.

Кориця

за смаком

Цукор ванільний

за смаком

Апельсини

1 шт.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно збити цукор з рослинною олією, додати розпушувач, борошно і яйця, перемішати. Вмішати в отриману масу сік одного апельсина. Додати корицю і ванільний цукор. Все добре перемішати, замісити тісто.

02

Розкачати тісто. На поверхні тіста зробити надрізи виделкою і вирізати маленькі фігурки: кола, півмісяці, ромбики, зірочки і т.д. і укласти їх на лист, змащений маслом.

03

Поставити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 170°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Печиво апельсинове – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua