Апельсиновий чізкейк - Image

Апельсиновий чізкейк

Кількість порцій: 1Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Чізкейк - це десерт не нашої кухні. Він прийшов до нас з Європи. У наш час чізкейк став досить популярним завдяки його м'якому ніжному смаку. Якщо ви хочете почастувати гостей чимось дуже смачним і приємним, спробуйте зробити чізкейк самі. А ми вам у цьому допоможемо. При цьому, цей десерт не зовсім звичайний: в ньому смачно поєдналися сир і апельсин. Перший робить десерт більш ніжним і м'яким. А апельсин надає йому приємний аромат і свіжість. До того ж ці інгредієнти містять в собі багато корисних речовин, що надає чізкейку ще один плюс. Отже, такий чізкейк стане справжньою прикрасою вашого столу.

Продукти для рецепту

Печиво пісочне
120.00 - 189.00

Печиво пісочне

за 1 кг

Інгредієнти

Печиво пісочне

40 г.

Кориця Еко мелена 20г

1 г.

Мед Літній Мед 750г

20 г.

Апельсин

1 шт.

М'ята 50г

2 г.

Сир кисломолочний 9%

100 г.

Етапи приготування

01

Печиво подрібнити і ретельно перемішати з маслом (попередньо потримавши його кілька годин при кімнатній температурі) і корицею.

02

Сир змішати, додати мед.

03

У круглу форму викласти масу з печива товщиною 1 см., зверху викласти сирну масу.

04

Залишити в холодильнику на 2 години. При подачі прикрасити шматочками апельсина і свіжою м'ятою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв