
Німецький салат з картоплею
Картопляні салати - це класика німецької кухні. Блюдо на основі картоплі з додаванням цибулі, огірка, ковбаси чи шпику, бульйону і навіть яблук можна приготувати абсолютно по-різному. Для німецького картопляного салату годиться тільки «воскова картопля» - та, яка не розварюється. Можна відварити картоплю для салату заздалегідь (за ніч) і залишити в холодильнику. Переважно відварювати картоплю "в мундирі". Ситний і простий у приготуванні німецький картопляний салат є відмінним доповненням до м'ясних страв. Такий салат є прекрасною закускою до міцних напоїв і асоціюється з холодною порою року, коли ми вживаємо багато ситної і жирної їжі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
2 шт.
Сосиска в тісті з тушкованою капустою 200г
1 шт.
Огірки мариновані Aro 3л
3 шт.
Каперси Iberica 250г
2 ч. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 пера
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Вершки Галичина 33% 950г
1,5 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1,5 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю відварити в мундирі.
02
Сосиску порізати на шматочки і обсмажити на сковороді на соняшниковій олії.
03
Мариновані огірки порізати на невеликі шматочки.
04
Для соусу змішати майонез, вершки і гірчицю.
05
Цибулю дрібно порізати.
06
Картоплю очистити і порізати на кубики. Змішати всі інгредієнти і заправити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів