М'ясна солянка з каперсами і солоними огірками - Image

М'ясна солянка з каперсами і солоними огірками

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Сьогодні ми хочемо познайомити вас зі стравою, яку можна назвати традиційною в російській кухні. Звичайно ж це солянка. Зазвичай солянку роблять на м'ясному, рибному або грибному бульйоні. Сьогоднішній рецепт якраз м'ясної. Солянка об'єднала в собі компоненти щей і розсольника. Обов'язковими інгредієнтами в кожній солянці виступають будь-які кислі інгредієнти. У нашому рецепті це будуть солоні огірки. Але також можуть бути і маслини або каперси. Ще один важливий інгредієнт - це лимон. Солянка має незвичайний солонуватий смак. Але в цьому і вся принадність цієї страви. Подавати можна з грінками чорного хліба. Перед подачею додати трохи зелені.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

500 г.

Огірки солоні

200 г.

Цибуля біла

150 г.

Паста томатна Чумак 25% 300г

5 ст. л.

Каперси Iberica 250г

3 ст. л.

Перець чорний Перший Ряд духмяний горошок 20г

за смаком

Лист лавровий

4 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

за смаком

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

за смаком

Зелень мікс 100г

за смаком

Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г

за смаком

Етапи приготування

01

Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти м'ясо, зварити бульйон.

02

Нарізати відварене м'ясо, копченості (шинку, ковбасу, сосиски) тонкими шматочками. Огірки нарізати шматочками. Нашаткувати цибулю кільцями.

03

Поставити на вогонь сковороду з олією, розігріти, висипати нарізану цибулю, обсмажити, додати до цибулі томатну пасту. Вилити в киплячий бульйон. Додати в бульйон також копченості.

04

Після висипати в каструлю з супом огірки і цибулю, довести до кипіння, зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Додати лавровий лист, після - оливки, маслини і каперси.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв