Грибний салат - Image

Грибний салат

Кількість порцій: 5Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Мариновані грибочки - що ще може бути краще для застілля? Краще можуть бути тільки ці самі грибочки. Адже, ще з давніх часів гриби були класикою жанру під горілочку. Але навіть якщо сьогодні ваш вечір буде більш скромним і нудним, тобто без алкоголю, грибний салат, який ми рекомендуємо приготувати, буде дуже доречним в якості доповнення до вечері. Ви можете подавати такий салат з будь-якими стравами, адже гриби багато з чим можна поєднувати. У будь-якому випадку вийде смачно і по-домашньому. Ви можете ще прикрасити страву кінзою або базиліком - ця зелень буде дуже доречною до нашого салату, і вона додасть йому яскравих ноток свіжості. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Гриби

750 г

Олія соняшников

6 ст.л.

Лимон

1 шт.

Кріп

20 г

Петрушка

20 г

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби помити. Розділити гриби на шапки та ніжки, нарізати тонкими скибочками. Необхідно брати такі гриби, які не потребують термічної обробки.

02

Залити гриби олією і лимонним соком, додати сіль, перець і добре перемішати. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Посипати гриби зеленню і покласти в холодильник на 2 години, щоб гриби замаринувалися.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Грибний салат – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua