Молочна мастика - Image

Молочна мастика

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Мастика - це кулінарний "пластилін", використовуваний для оформлення тортів, тістечок, кексів, а також для виготовлення прикрас для цих самих виробів. Вироби, прикрашені мастикою, стають справжніми витворами мистецтва. Склад мастики може бути найрізноманітніший, однак цукрова пудра є незмінним компонентом мастики. Мастика - це ще й дуже смачний і солодкий "пластилін". Існує безліч рецептів мастик. Але сьогодні ми вам запропонуємо приготувати молочну мастику. Вона вважається найлегшою у своєму приготуванні.

Інгредієнти

Згущене молоко

200 г.

Сухе молоко

160 г.

Цукрова пудра

160 г.

Лимонний сік

2 ст. л.

Етапи приготування

01

У згущене молоко додати лимонний сік, перемішати.

02

Сухе молоко з'єднати з пудрою і просіяти. У суху суміш потроху додавати згущене молоко, постійно розмішуючи.

03

Готову мастику загорнути в пакет і помістити в холодильник. Щоб надати мастиці аромат і колір, можна змішати її з ароматизатором або сухим харчовим барвником.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Молочна мастика – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua