
Медальйони брюссельські
Представляємо вашій увазі страву національної бельгійської кухні - медальйони брюссельські. Багата бельгійська кухня поєднує в собі традиції різних європейських країн, зокрема Франції, Німеччини, Нідерландів. Домашні страви бельгійської кухні прості і ситні, зокрема, дану страву дуже легко приготувати в домашніх умовах. Всього за тридцять п'ять хвилин ви будете мати ситну і корисну страву. Таку страву можна подавати в якості самостійної страви, посипавши попередньо щедро зеленню і уклавши на скибочки селери. Також можна подавати медальйони з різними гарнірами, наприклад, дуже хороший гарнір буде з рису.
Інгредієнти
Печінка яловича
600 г.
Корінь селери
300 г.
Яйця
1 шт.
Зелень
за смаком
Сік лимона
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Селеру порізати скибочками і обсмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.
02
Скибочки печінки вмочити у збите яйце і швидко обсмажити з обох сторін.
03
Посипати сіллю, зеленню, полити лимонним соком і укласти на скибочки селери.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів