М'ясо з айвою - Image

М'ясо з айвою

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Страви, у складі яких є м'ясо і фрукти – завжди ситні, пікантні і смачні. М'ясо з екзотичною айвою – не виняток. Айва – один з найбільш таємничих і унікальних фруктів, які відомі світу. Непримітний зовнішній вигляд твердого як камінь плоду має надто терпкий і в'язкий смак. З'їсти в сирому вигляді його практично неможливо. Але приготувавши цей фрукт з тушкованим м'ясом (краще всього використовувати свинячу вирізку), айва подарує страві шикарний букет неповторних ароматів і запахів. До того ж, цей дивовижний плід здатний зробити будь-яке м'ясо неймовірно ніжним і м'яким, а також нейтралізувати зайву жирність. Вам неодмінно варто спробувати цю вишукано-аристократичну страву.

Продукти для рецепту

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
205.08

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

за 1 кг

Інгредієнти

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

400 г

Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л

400 г

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

80 г

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

30 мл

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Сковорідку з олією розігріти. М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками. Обсмажити м'ясо з усіх боків. Потім додати воду (щоб вона повністю покривала м'ясо) і тушкувати близько 50 хвилин.

02

Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на сковороді до золотистого кольору. Помити айву, очистити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Додати до м'яса айву, цибулю, сіль і перець. Тушкувати ще близько 10-15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв