
М’ясні кульки
Подібна м'ясна страва – оригінальний спосіб урізноманітнити Ваш звичний раціон і трохи відпочити від котлеток, що приїлися. Це ні фрикадельки, ні тефтелі, ні їжачки, які готуються з додаванням капусти і рису, а класичні кульки з м'ясного фаршу, вимоченого в молоці хліба і ріпчастої цибулі – нічого зайвого. Смачні та швидкі кульки зі свинини підійдуть для сімейного обіду або вечері. А до них – будь-який гарнір або овочевий салат за Вашим бажанням. Розбавити насичений смак соковитої свинини можна за допомогою ароматного вершкового, сметанного (або томатного) соусу з рубаною зеленню. Подавати його можна в окремій ємності або полив соусом м'ясні кульки. Приємного Вам апетиту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
200 г
Свинина котлетна натуральна
700 г
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
150 мл
Етапи приготування
01
Білий хліб нарізаємо невеликими шматочками і заливаємо молоком.
02
М'якоть свинини нарізаємо невеликими шматочками.
03
Пропускаємо свинину через велику насадку-решітку м'ясорубки. Також пропускаємо замочений білий хліб
04
Замішуємо у фарш яйце, додаємо сіль і чорний мелений перець.
05
Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо.
06
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на соняшниковій рафінованій олії.
07
Перекладаємо остиглу цибулю зі сковорідки у фарш.
08
Вимішуємо фарш до однорідної консистенції. Накриваємо миску з фаршем харчовою плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 30 хвилин.
09
Через 30 хвилин фарш дістаємо і вологими руками формуємо кульки розміром трохи більші, ніж волоський горіх.
10
Обсмажуємо м'ясні кульки на соняшниковій рафінованій олії спочатку з одного боку.
11
Коли м'ясні кульки стануть золотистими, то перевертаємо їх на іншу сторону і також обсмажуємо до апетитної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів