М’ясні кульки - Image

М’ясні кульки

Кількість порцій: 5Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Подібна м'ясна страва – оригінальний спосіб урізноманітнити Ваш звичний раціон і трохи відпочити від котлеток, що приїлися. Це ні фрикадельки, ні тефтелі, ні їжачки, які готуються з додаванням капусти і рису, а класичні кульки з м'ясного фаршу, вимоченого в молоці хліба і ріпчастої цибулі – нічого зайвого. Смачні та швидкі кульки зі свинини підійдуть для сімейного обіду або вечері. А до них – будь-який гарнір або овочевий салат за Вашим бажанням. Розбавити насичений смак соковитої свинини можна за допомогою ароматного вершкового, сметанного (або томатного) соусу з рубаною зеленню. Подавати його можна в окремій ємності або полив соусом м'ясні кульки. Приємного Вам апетиту.

Продукти для рецепту

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
169.90 - 216.13

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г

250 г

Інгредієнти

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г

200 г

Свинина котлетна натуральна

700 г

Сіль Єгипет

за смаком

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

100 г

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

150 мл

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

150 мл

Етапи приготування

01

Білий хліб нарізаємо невеликими шматочками і заливаємо молоком.

02

М'якоть свинини нарізаємо невеликими шматочками.

03

Пропускаємо свинину через велику насадку-решітку м'ясорубки. Також пропускаємо замочений білий хліб

04

Замішуємо у фарш яйце, додаємо сіль і чорний мелений перець.

05

Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо.

06

Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на соняшниковій рафінованій олії.

07

Перекладаємо остиглу цибулю зі сковорідки у фарш.

08

Вимішуємо фарш до однорідної консистенції. Накриваємо миску з фаршем харчовою плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 30 хвилин.

09

Через 30 хвилин фарш дістаємо і вологими руками формуємо кульки розміром трохи більші, ніж волоський горіх.

10

Обсмажуємо м'ясні кульки на соняшниковій рафінованій олії спочатку з одного боку.

11

Коли м'ясні кульки стануть золотистими, то перевертаємо їх на іншу сторону і також обсмажуємо до апетитної скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв