
Скумбрія в мікрохвильовій печі
Цей рецепт настільки простий, що готувати скумбрію в такому вигляді можуть усі, навіть ті, хто не має ніякого відношення до кулінарії. Якщо до вас завітали гості, якщо ви прийшли додому дуже втомлені й голодні, та й просто, якщо ви не хочете витрачати багато часу на приготування вечері, тоді цей рецепт для вас. Готова смачна соковита риба за 12 хвилин - що може бути краще? Цибуля надає їй особливий смак, а приправи роблять рибу ще більш ароматною і неповторною. До того ж, риба - це джерело фосфору та багатьох інших корисних речовин, якими слід запасати організм. Зробіть будь-який, навіть найпростіший гарнір - і сімейна вечеря готова!
Інгредієнти
Свіжоморожена скумбрія (тушка)
200 г.
Цибуля
150 г.
Оливкова олія
30 г.
Морська сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Прованські трави
за смаком
Етапи приготування
01
Скумбрію помити холодною водою. Не розморожуючи, розрізати на три шматки. Цибулю нарізати півкільцями. Половину цибулі покласти в посуд для мікрохвильової печі, зверху викласти рибу. Також покласти цибулю, що залишилася. Злегка посолити, поперчити, посипати прованськими травами.
02
Накрити кришкою. Готувати 6 хвилин при максимальній потужності. Потім обережно перемішати. І готувати ще 6 хвилин при максимальній потужності. Так, після 12 хвилин - риба готова. Навіть злегка підрум'янилася.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів