Лимонник - Image

Лимонник

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

В осінні холодні будні організм вимагає чергової додаткової порції позитиву. Пропонуємо поповнити запас хорошого настрою смачним і солодким десертом - лимонником. Цей пиріг відрізняється від усіх своєю соковитістю і вмістом вітамінів, таких необхідних нам для імунітету. Що ж, тоді не будемо відмовляти собі в задоволенні насититися десертом, і відразу ж приступимо освоювати мистецтво приготування лимонного пирога. Шкірку лимона краще обдати окропом, щоб вона не надавала гіркоти випічці. Знання таких тонкощів дозволить вам створити чудові диво-ласощі. Прикрасити можна посипавши цукровою пудрою, а зверху покласти гілочку свіжої м'яти. Повірте цей тортик стане для вас найулюбленішим і порадує навіть в самий непогожий день.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

2 ст.

Розпушувач тіста Добрик 15г

1 ч. л.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

2 шт.

Масло вершкове домашнє

200 г.

Лимон

2 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Лимон вимити, і обдати окропом. Акуратно зняти цедру за допомогою терки.

02

Борошно просіяти і ретельно перемішати з розпушувачем. Далі додати раніше натерту лимонну цедру.

03

Вершкове масло розм'якшити у мисці і розтерти. Додати цукор, яйця і добре все перемішати.

04

Суміш з'єднати з борошном і перемішати. Замотати плівкою і помістити на хвилин 30 в холодильник. Тепер треба приготувати начинку, для цього: м'якоть лимона (без кісточок) подрібнити у блендері разом з цукром.

05

Охолоджене тісто розділити на дві частини і розкачати. Змастити форму олією і покласти в неї одну частину тіста. Розподілити начинку, а зверху покласти другу частину тіста. Випікати 30 хвилин при температурі 180°C градусів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв