
Легкий салат з лососем, огірком, тунцем і авокадо
Для опису цієї страви досить трьох слів: смачний, корисний, легкий. І, незважаючи на кількість інгредієнтів, що видається завеликим, тут немає надлишку ні в калоріях, ні в часі приготування, ні в смаку. Огірок на 95% складається з води, зате все інше дуже складно переоцінити. Ніжна, із злегка терпким горіховим смаком, приємно-зелений м'якуш авокадо надасть смаку неповторність, а м'ясо тунця окрім вишуканого ніжного смаку не лише є легким поживним продуктом, але і цінується за насиченість білком і гемоглобіном. Лосось же дуже гармонійно поєднується з усіма інгредієнтами завдяки своєму делікатесному смаку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тунець в олії 160г
200г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
200г
Лосось Banga Атлантичний копчений в олії 120г
2 скибочки
Огірок короткоплідний
1 шт
Авокадо 500г
1 шт
Лимон
0.5 шт
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Огірок промити, нарізати тонкими кружальцями, дрібно нарізати лосось.
02
Авокадо очистити, нарізати дрібними кубиками, відразу полити соком лимона.
03
Розім'яти тунець виделкою.
04
З'єднати підготовані інгредієнти, заправити майонезом і посипати зеленню, перемішати.
05
Перед подачею салат охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів