
Багатошаровий салат з грибами, картоплею і шинкою
У багатошарових салатах є своя особливість: коли його їси, можна відчути кожен шар, як вони об'єднуються між собою, як кожен шар доповнює інший. У нашому салаті багато різних інгредієнтів, які разом створюють відмінний мікс. Ви з радістю будете насолоджуватися смаком цього салату. До того ж він ще й досить ситний. Чого тільки варті картопля, шинка і гриби? Ситно, але до чого ж смачно і апетитно! Просто пальчики оближеш. Такий салат можна подавати і на святковий стіл, радуючи новими кулінарними шедеврами своїх гостей, дивуючи їх незвичайним смаком. Ми впевнені, всі, хто його спробує, будуть приємно здивовані новими смаками.
Інгредієнти
Картопля
220 г.
Цибуля зелена
20 г.
Печериці консервовані
300 г.
Яйце куряче
3 шт.
Шинка
100 г.
Сир плавлений
40 г.
Морква
2 шт.
Майонез
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, відварити в підсоленій воді. Злити картоплю, трохи охолодити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби нарізати кубиками.
02
Яйця відварити в підсоленій воді. Потім охолодити, очистити і натерти на крупній тертці. Шинку нарізати кубиками. Моркву помити, відварити до готовності, охолодити, очистити і натерти на тертці. Сир також натерти на крупній тертці.
03
Зелену цибулю помити, просушити і подрібнити. Салат викладати шарами в такій послідовності (кожен шар змащувати майонезом): картопля, зелена цибуля, яйця, мариновані печериці, шинка, морква, плавлений сир. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, а потім подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів