Кугель з локшини з рікотою, родзинками і яблуками - Image

Кугель з локшини з рікотою, родзинками і яблуками

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кугель (кугол або кугл) - традиційна страва єврейської кухні, різновид запіканки, а вірніше щось середнє між пудингом і запіканкою. Для приготування кугеля використовуються різні інгредієнти. Яйця в традиційних рецептах цієї страви використовують без додавання молока. Кугелі бувають солодкі: з родзинками, сиром і фруктами і несолодкі: з м'ясом, сиром і овочами. Кугель з локшини з рікотою, родзинками і яблуками - різновид солодкого кугеля, який подається на стіл зі сметаною і свіжими ягодами. Приготуйте цю смачну страву з ароматом яблук і кориці і порадуйте своїх близьких.

Продукти для рецепту

Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
29.50 - 29.99

Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г

400 г

Інгредієнти

Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г

100 г.

Сир Sterilgarda Рікота 250г

200 г.

Сметана ХМЗ 20%

5 ст. л.

Масло вершкове домашнє

2 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

2,5 ст. л.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Родзинки

4 ст. л.

Спеція Кориця мелена

за смаком

Цукор ванільний Auchan 8г

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 180°C. Відварити локшину в киплячій воді до готовності, після злити воду.

02

Перекласти локшину в миску, додати сир рікота, вершкове масло кімнатної температури, цукор, збиті яйця, родзинки, нарізані яблука, посолити, додати корицю і ваніль. Ретельно перемішати.

03

Форму для випікання змастити вершковим маслом, викласти масу із миски у форму, поставити в духовку на 40 хвилин. Накрити зверху фольгою форму, випікати ще 20 хвилин.

04

Дістати із духовки форму, остудити, нарізати шматочками. Подавати зі сметаною та ягодами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв