
Кукурудзяна каша з мигдальним молоком і ваніллю
Кукурудзяна каша - страва дуже корисна, і її, безсумнівно, візьмуть на замітку прихильники здорового харчування. Дуже важливо, що після будь-якої термічної обробки кукурудзяна крупа зберігає всі свої корисні компоненти. Така цінна якість цієї крупи притаманна далеко не кожному продукту. А вже якщо говорити про набір корисних речовин, то він вельми вражає: багатий вітамінний ряд (вітаміни групи B, вітаміни A, E, PP, бета-каротин, біотин), 20 мінералів (фосфор, натрій, мідь, залізо, кальцій, бор, титан, алюміній та ін.), клітковина, моно- і дисахариди. Кожен компонент робить продукт ще корисніше. Не можна не відзначити, що кукурудзяна каша примхлива в приготуванні і вимагає в процесі варіння постійного помішування.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко мигдальне Ecomil з сиропом агави органічне 1л
500 мл.
Борошно Auchan кукурудзяне 1кг
200 г.
Кеш'ю сушений
за смаком
Ванілін Украса екстра 2г
за смаком
Мед Літній Мед 750г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Довести до кипіння мигдальне молоко, додати трохи солі і ванілі.
02
Кинути в кипляче молоко кашу, перемішати і варити на слабкому вогні, помішуючи вінчиком, 20 хвилин, поки каша не загусне.
03
Подавати кашу теплою, поливши медом. Перед самою подачею посипати кашу подрібненими горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів